RÓLUNK

Tarnawa Terézia gyógytornász, manuálterapeuta vagyok.

2004 -ben a Szegedi Tudományegyetem Egészségügyi Főiskolai Kar Gyógytornász Szakán szereztem diplomát, jeles osztályzattal. Életem során nagy szerepet játszott a sport a mozgás. ezért is választottam ezt a szakmát. Fontos számomra a segítségnyújtás, munkámat nagyon szeretem és hivatásomnak tekintem.

Folyamatos szakmai továbbképzéseken veszek részt, hogy minél nagyobb szakértelemmel járuljak hozzá pacienseim gyógyításához. Jelenleg egyéni vállalkozás keretein belül igényes környezetben, kellemes hangulatú mozgásstúdiómban végzem munkámat. A Mozgásstúdió lehetővé teszi, hogy a gyógyult paciensek életmód váltásában is tudjuk segíteni, és a gyógytorna után kondicionáló termünkbe tovább folytathassák mozgásprogramjukat, testedzésüket.

 

 

 Tevékenységeim közé tartozik az egyéni gyógytorna tartása, manuálterápiás kezelések végzése , Kinezio-Tape ragasztása kiegészítő tarápiaként. csoportos foglalkozások(gerinctorna, streching, Pilates, alakformáló torna)tartása, és a mozgásstúdión belül konditerem üzemeltetése.

Üdvözlök mindenkit!
Katona Mónikának hívnak.

Az én történetem 8 évvel ezelőtt kezdődött, amikor megszültem kisfiamat. Szülés után 30kg súlyfelesleg maradt rajtam amit tudtam, hogy csak életmód váltással tudom lefaragni. Megtapasztaltam milyen túlsúlyosnak lenni.

2 év alatt sikerült megszabadulnom a súlyfeleslegtől . Ekkor kezdtem el a súlyzós tréninget. Nagyon megszerettem a súlyzók világát és miért ne legyen hobbim a hivatásom. Személyi edző suli elvégzése után belevágtam a versenyzésbe is (fitness szakágban):

Eredményeim:

  • 2015. IFBB Magyar Bajnoki 4. helyezett
  • 2015. IFBB Világbajnokság közép mezőny
  • 2019. INBA Magyar Bajnokság 3. helyezett
  • 2019.INBA Világbajnokság 2. helyezett

Tudásomat nem csak az iskolai alapok adták hanem sokat fejlődtem vendégeim és a versenyvilág által. Ami utamon kísért: „Hiszek abba, hogy belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. Győztesek azok, akik valóban hallgatnak a szívükre”(S.T.)

Bízom benne, hogy te is hallgatsz a szívedre és hamarosan találkozunk a Teréziamozgásstúdióban egy fitt élet reményében.

Close Menu