RÓLUNK

Tarnawa Terézia gyógytornász, manuálterapeuta vagyok.

 

2004 -ben a Szegedi Tudományegyetem Egészségügyi Főiskolai Kar Gyógytornász Szakán szereztem diplomát, jeles osztályzattal. Életem során nagy szerepet játszott a sport a mozgás. ezért is választottam ezt a szakmát. Fontos számomra a segítségnyújtás, munkámat nagyon szeretem és hivatásomnak tekintem.

Folyamatos szakmai továbbképzéseken veszek részt, hogy minél nagyobb szakértelemmel járuljak hozzá pacienseim gyógyításához. Jelenleg egyéni vállalkozás keretein belül igényes környezetben, kellemes hangulatú mozgásstúdiómban végzem munkámat. A Mozgásstúdió lehetővé teszi, hogy a gyógyult paciensek életmód váltásában is tudjuk segíteni, és a gyógytorna után kondicionáló termünkbe tovább folytathassák mozgásprogramjukat, testedzésüket. 

 Tevékenységeim közé tartozik az egyéni gyógytorna tartása, manuálterápiás kezelések végzése, FDM Fascia Disztorziós Modell (kötőszöveti) terápia, Kinezio-Tape ragasztása kiegészítő tarápiaként. Csoportos foglalkozások (gerinctorna, streching, Pilates, alakformáló torna) tartása, és a mozgásstúdión belül konditerem üzemeltetése.

Sziasztok, Aranyics Máté vagyok.
A sport gyermekkorom óta az életem része. Az általános és a középiskolai tanulmányaimat is sport tagozatos diákként fejeztem be, majd ennek eredményeképpen emelt érettségit szereztem testnevelésből. 
A konditermi edzés bő 10 éve az életem része, ezért 2021-ben elvégeztem egy sport oktató-testépítő edző képzést, hogy mások fejlődését is segíthessem!
Ezentúl megtaláltok Isaszegen a Béke utca 35. szám alatt található, családias légkörű Terézia Mozgásstúdióban! 
 
Elérhetőségeim: Fb: Aranyics Máté 
Ig: workoutwith_mate
Close Menu