TÁJÉKOZTATÁS

 

Tájékoztató kezelések előtt

Jelen tájékoztatót a kezelések megkezdése előtt kérem figyelmesen olvassa át, kérdéseit bármikor felteheti a kezelésekkel kapcsolatban!

·          ÁNTSZ engedéllyel és felelősség biztosítással rendelkezem.

·          A kezeléseket mindig elsősorban magyarországi, (ha ilyen nincs) nemzetközi ajánlások figyelembe vételével végezem.

·          Minden kezelésnek vannak mellékhatásai, ezért nagyon fontos, hogy tájékoztasson a betegségeiről, szedett gyógyszerekről beleértve a táplálékkiegészítőkről, egyéb szerekről és más alkalmazott terápiákról. Ezek elmulasztása esetén nem tudom garantálni a megfelelő színvonalú ellátást, nem tudom mérlegelni a kockázatokat és nem tudok felelősséget vállalni a kezelés végeredménye iránt.

·          Kismamáknak orvosi javaslat szükséges!

·          18 év alatti fiatalok, csak szülő, illetve közeli hozzátartozók jelenlétében vehetik igénybe a szolgáltatást!

·          A kezelések zavartalan lebonyolítása miatt kérem időben érkezzen! Késés miatt a kezelés hossza rövidül, a terápia hatékonysága csökkenhet.

·          A kezelés alatt a megfelelő higiéniai, etikai és viselkedési szabályok betartása kötelező!

·          Kezelést lemondani telefonon, illetve emailen keresztül lehetséges legalább 24 órával a kezelés előtt ingyenesen. Ha a megbeszélt időponton nem jelenik meg, a kezelés teljes díja felszámításra kerül a következő alkalommal!

·          A kezelések alatt hang-, és videofelvétel készítése engedély nélkül szigorúan tilos!

·          A kiadott otthoni felhasználásra készített írásos és média anyagok engedély nélküli felhasználása tilos!

·          A kezelések során elhangzott és írásos információk a hatályos jogszabályoknak megfelelően titkosak! Erről bővebben az adatvédelmi nyilatkozatban olvashat.

Close Menu